Vellykket tur til Vannes i Bretagne for franskklassen

Franskklassen på tur til den videregående skolen Lycee Saint-Paul. I mai kommer de franske elevene på gjenvisitt til Eikeli. Vi ønsker dem hjertelig velkommen.

Klasseturen gikk til en by som heter Vannes i Bretagne i Frankrike, fra 10. - 16. januar-15. til den videregående skolen Lycee Saint-Paul.  De franske elevene kommer til Norge og skal bo i familiene til de norske elevene og være en del av skolehverdagen på Eikeli vgs, fra 1. - 7. mai-15. Våre elever bodde hos franske vertsfamilier så det var gode muligheter til å praktisere fransken. Det blir det også i mai når de franske elevene skal bo hos våre elever.

Forøvrig deltok Eikelielevene  i franskundervisningen,  var på eskursjon til Nantes og fikk en flott mottakelse hos borgermesteren på rådhuset i Vannes.  Takk til Mona Elset og Ludvik Lunden Møystad som har gjort denne utvekslingen mulig.

Mona Elset

Underviser i samfunnsfag og fransk.

E-post mona.elset@eikeli.vgs.no