Fagdokumentasjon

Etter endt skolegang får du vitnemål eller kompetansebevis. Hvordan får du det? Har du mistet ditt å må ha nytt, så kan du se her.

Elever:

Alle elever mottar fagdokumentasjon (kompetansebevis eller vitnemål) ved skoleårets slutt. Det kan du hente i resepsjonen på kontoret rett etter endt sensur (se kalender). Om du ikke kan møte opp, blir det sendt hjem til den postadresse skolen har registrert. Elever som har hatt høsteksamen, vil få tilsendt fagdokumentasjon hjem når resultatene foreligger.

Trenger du nytt vitnemål/kompetansebevis?

Vi kan utstede ny dokumentasjon til deg hvis du har mistet det du fikk. Du må da sende oss en e - post med:

- fullt navn

- adresse

- fødselsdato

- telefonnummer

- hvilke år du gikk ut av Eikeli

NB! Vi kan ikke utstede nytt vitnemål/kompetansebevis til deg med mindre alle opplysningene blir gitt.

Har du vært privatist i fag å ønsker nytt vitnemål/kompetansebevis:

Vi trenger karakterutskrift.

Dette lager du selv direkte fra privatistweb: velg 'Karakterutskrift' i venstremenyen etter at du har logget deg inn på privatistweb.no med ditt brukernavn (fødselsnummer) og det passord du benyttet da du meldte deg opp til eksamen. Send til  post@eikeli.vgs.no

Liv Ragna Rohde Wang

Studieleder og avdelingsleder realfag.

E-post Liv.Ragna.Rohde.Wang@eikeli.vgs.no

Gro L'Orsa