Sierra Leone og Prosperity Girl High School

Eikeli vgs og Ullern vgs har i samarbeid med Alton Bendu en prosjekt i Sierra Leone, og da spesielt en jenteskole "Prosperity Girl High School ".

Jenter har hatt, og har det vanskelig i Sierra Leone. De blir ofte nedprioritert i forhold til utdannelse da dette er svært dyrt. Da blir gutter de som for sjansen. Derfor har vi tatt dette på alvor og hjelper jenter til en bedre framtid.

Hvert år får noen elever være med ned for å se prosjektet med egne øyne, samt hilse på elevene ved Prosperity. Dette er alltid en stor opplevelse for elevene, og mange vil være med. dessverre kan vi ikke ha med alle så de som er interesserte må sende en søknad til Gro L'Orsa som er ansvarlig for Sierra Leone prosjektet.