Elevundersøkelse

Elevundersøkelsen fra Utdanningsdirektoratet gjennomføres for VG1 og VG2 i perioden 7.12-18.12. Hensikten er at elevene skal få si sin mening om læring og trivsel på skolen.

Besøk på Blindern

Kjemi 2 var på besøk ved Realfagbiblioteket på Blindern.

Fra foreldremøte 15. september, vg 2

Her finner du PP fra møte om du ønsker å se hva som ble sagt

Samarbeidsavtale med Politiet

Vi minner om samarbeidsavtalen Akershus fylkeskommune har med Politiet.

Bærumsstafetten

I år skal vi både løpe og padle kano. Her kan du laste ned dokumenter om oppmøte etc.

Foreldremøte vg 1

Om du ønsker referat fra foreldremøte fra 8. september, finner du det på siden under "Aktuelt - Foreldremøter"

Skolevalg 2015

Vi har hatt skolevalg i dag, og her ser du resultatet. Valgdeltagelsen var på 71 %

Nytt skoleår

Planlegging av skoleåret er i god gang. I dag fikk hele personalet høre professor Sten Ludvigsen redegjøre for NOU 2015:8 "Fremtidens skole".

Utlevering av læremidler 2015

Lærebøker hentes på biblioteket i 2. etasje. De kan hentes fra 18. august kl. 11.30, og til og med 19. august.

Minner om skolestart 18. august 2015

Vel møtt til alle elever den 18. august 2015. Vg 1 møter kl. 09.00, og vg 2 og 3 kl. 12.00