Oppussing

På Eikeli vil det fremover foregå en del arbeid. Mer info om dette finner du her

H.L
AFK Eiendom FKF skal pusse opp to områder på Eikeli vgs:

-       Uke 40:
skifte gulvbelegg i 3.etasje. Dette innebærer at alle elever med bokskap i 3.etasje må ta ut sine lærebøker fra bokskap og ta vekk lås på eget bokskap innen fredag 27.september kl 15.00. Bøker tas med hjem i uke 40 (høstferie) eller legges på pulten i eget klasserom. Låser som ikke er fjernet innen fredag 27. september kl 15.00 vil bli klippet og fjernet.
-       Uke 39 – uke 6:
Guttetoalettene i kjeller ved kantine blir pusset opp. Dette er et tidkrevende arbeid..

Tidsplan:
o   Mandag 23/9 og tirsdag 24/9: deling av jentetoaletter med en vegg. Det innebærer at jenter og gutter får ulik inngang til det som i dag er toaletter for jentene. Jentene går inn fra trappegangen. Guttene går inn fra kantineområdet. Det settes opp skilt på dørene.
o   Onsdag 25/9: guttetoalettet stenges.
o   Torsdag 26/9 og fredag 27/9: Fjerning av innhold i toalettrommet.
o   Uke 40: Fjerning av nåværende gulv. Det er støyende arbeid
o   Uke 41 – uke 6: bygging av nytt toalettrom for gutter.

Det tar tid å bygge et toalett der det må støpes nytt gulv. Vi ber alle elever og ansatte ha forståelse for situasjonen. Skolen får en nødvendig oppgradering av disse området. Elever og ansatte må rette seg etter anvisninger som følger av arbeidene. Det vil bli etablert et riggområde utenfor området der oppgraderingen skjer.

Vi beklager ulempene arbeidene vil medføre.

Ove Brugård

Administrasjonsleder