Fra foreldremøte 15. september, vg 2

Her finner du PP fra møte om du ønsker å se hva som ble sagt

Samarbeidsavtale med Politiet

Vi minner om samarbeidsavtalen Akershus fylkeskommune har med Politiet.

Bærumsstafetten

I år skal vi både løpe og padle kano. Her kan du laste ned dokumenter om oppmøte etc.

Foreldremøte vg 1

Om du ønsker referat fra foreldremøte fra 8. september, finner du det på siden under "Aktuelt - Foreldremøter"

Skolevalg 2015

Vi har hatt skolevalg i dag, og her ser du resultatet. Valgdeltagelsen var på 71 %

Nytt skoleår

Planlegging av skoleåret er i god gang. I dag fikk hele personalet høre professor Sten Ludvigsen redegjøre for NOU 2015:8 "Fremtidens skole".

Utlevering av læremidler 2015

Lærebøker hentes på biblioteket i 2. etasje. De kan hentes fra 18. august kl. 11.30, og til og med 19. august.

Minner om skolestart 18. august 2015

Vel møtt til alle elever den 18. august 2015. Vg 1 møter kl. 09.00, og vg 2 og 3 kl. 12.00

Tidspunkt for bokinnlevering

Her finner du hvilken dag du skal lever bøker. Det er viktig at alle leverer bøker når de skal, eller for man regning

Plan fra 12. til 18. juni

I eksamensperioden er mange av skolens lærere sensorer på andre skoler og har egne elever oppe til muntlig eksamen.