Ungdomsbedriftene på Eikeli hadde utstilling

Elleve ungdomsbedrifter viste hva de har jobbet med i høst. Alt fra silkehårbånd og organisering av leker for barn til ustyr for lettere bæring av ski og staver og apper for travle foreldre og folk som vil gjøre det enkelt å gi penger til gode formål

Karrieredagen torsdag 8. januar

Karrieredagen på Eikeli gir deg en unik mulighet til å velge riktig linje i Vg2 og Vg3. Vi får besøk av spennende foredragsholdere, foreldre som forteller om sine yrker og mange universiteter og høyskoler. Og tidligere elev på Eikeli forteller om sitt valg. Dere vil få utdelt program rett etter jul.

Til alle elever i vg 1

Alle elever i Vg1 på SSP må velge linje for neste skoleår. Fristen for valget er utsatt til 12. januar. Etter vi har hatt karrieredagen.

Fagvalg vg 1

Ønsker du å laste ned PP fra foreldremøte 3. desember?

Utlån av lærebøker

Mistet boken din? For å få ny, må du betale for den du har mistet først. Det er i henhold til utlånskontrakten som du og dine foresatte har samtykket i.

Oppfølgingstjenesten

Jeanine har nå kontortid hver fredag på Eikeli

Partnerskapsavtale med Handelshøyskolen BI

Vi har inngått partnerskap med BI

Tapte lærebøker

Pga mange tapte lærebøker, ser vi oss nødt til å endre praksis

Ny realfagsfløy og bibliotek

Vi er stolte av vår nyoppussede fløy og bibliotek.

Tobakksforbud

Det er ikke lov å røyke eller bruke snus noen steder i skoletiden!