Å sikre informasjon

Her finner du lenker til sider som inneholder informasjon om hvor du finner viktig og aktuell informasjon, og hvordan du sikrer informasjon.

 H.L
H.L

Flere høyskoler og universitet har gått sammen å utviklet dette nettstedet som er viktig for ansatte og elever/studenter.

I et samfunn med stadig mer informasjon så blir kunnskapen om hvordan vi skal sikre den viktig! Hvordan skal du vite hva du ikke bør legge ut på sosiale medier nå, som ikke vil komme tilbake å ødelegge for deg senere? Lær mer om hva informasjon i et moderne samfunn betyr! 

På sikresiden.no finner du mye informasjon om hvordan vi kan sikre informasjonen vi er ansvarlige for, men også mye mer! Ta en titt! 

Sosiale medier

Hvordan oppføre seg på sosiale medier? Hva kan du skrive om andre, eller legge ut om andre? Etter flere år med sosiale medier er det fortsatt mange som opplever nettmobbing samt krenkelser på nett. Se her for spørsmål rundt dette: Nettvett.no

På nettvett.no finner du svar på spørsmål om internett ikke bare sosiale medier, men svindel og svindelforsøk, samt hvordan man skal beskytte seg på nettet!