Salg, service og reiseliv [Hopp til innhold]

Salg, service og reiseliv

Liker du å arbeide med mennesker og yte service? Da er en karriere innen salg, service og reiseliv det rette valget for deg! Salg, service og reiseliv er et nytt utdanningsprogram ved Kurs vgs fra høsten 2020.

Fremtidens næringsliv etterspør gode fagarbeidere og dette utdanningsprogrammet fører fram til yrker i et bredt spekter av servicebransjen.

Salg, service og reiseliv gir elevene kompetanse i forretningsdrift, entreprenørskap og samhandling med et mangfold av mennesker. Elevene stimuleres til skaperglede og utforskertrang gjennom praktisk problemløsning.

Les mer om hvem utdanningen passer for, hva du lærer og hva du kan bli på vilbli.no

hl

Oppbygging av utdanningen

Opplæringen består som regel av 2 år i skole og 2 år som lærling i en bedrift.

Første året - Vg1

På Vg1 har elevene fellesfag innen Salg, service og reiselivsfagene. Vg1 er søkbart ved Kurs videregående skole høsten 2020.

På Vg1 Salg, service og reiseliv legger vi grunnlaget for resten av utdanningen, med både fellesfag og felles programfag.

Se fag- og timefordeling på vilbli.no

Mona Berit Standahl

Avdelingsleder økonomiske fag - karriereveileder